Sidebillede

Velkommen til asperger-liv


Umodenhed/narcissisme


Umodenhed/narcissisme er roden til alt ondt!


Jeg er lidt provokerende, når jeg sætter et link med umodenhed ind under diagnoser. Jeg ved det godt, men læs og bliv klogere...

Det er hvad, jeg er vokset op med; en narcissistisk far, en yderst umoden mor og dybtfrustrerede afkom! Det er blevet bekræftet af flere, og derfor er det ikke bare noget jeg skriver, fordi jeg er skuffet, vred mm. Det er jeg også, men min bevidsthed gør, at jeg forhåbentlig endelig kan slippe angsten for ikke at være god nok, offerrollen og skammen.

Jeg har en enorm tendens til at føle mig som et offer. Jeg forstår at min situation er svær og meget ny for mig, og netop derfor skal jeg blive bedre til at være tilgivende over for mig selv. Jeg skal blive bedre til at opsøge gode venskaber med nogen, som er givende og rummelige.

Jeg søgte på livet løs på nettet efter artikler om umodenhed/narcissisme, og hvad det gør ved børn/voksne børn af disse forældre. Uha, det ser ikke godt ud:

Nogle personlighedstræk hos umodne forældre kan være:Typiske karaktertræk hos modne mennesker:Husk på en ting; umodne mennesker kan du ikke tale fornuft til!

Læs mere her: Den er spot on den artikel