Sidebillede

Velkommen til asperger-liv


Portræt-tegninger


Ja, jeg kan være lidt nørdet vil mange (især mænd?) måske tænke, men jeg får faktisk meget ofte at vide i dag, at jeg er enorm god social samt har en stor empati og rummelighed overfor mine medmennesker. Terapi hjælper altså, når man tør at tage tingene til sig samt udvikle sig (handle på den nye viden om sig selv). At tegne giver mig desuden den fornødne ro i sindet, og fungerer som en slags terapi for mig efter sociale udskejelser.

Nu hvor jeg er den meget udviklende type, øver jeg mig i at tegne på forskellige måder med blyant, grafit og kul. Jeg er ikke til at tegne så de ligner et fotografi, da jeg synes det bliver lidt kedeligt. Jeg tegner stemningen, jeg ser i fotografiet, og på en måde, som passer billedet.

Skulle du være interesseret i et portræt, koster de 250 kr. per stk. T-shirt inkl. tegning koster 500 kr. per stk. Der er mange forskellige typer af T-shirts, størrelser og farver - du kan sågar også få skrift på, hvis du ønsker dette.

Jeg tegner fra fotos, som kan sendes til min mail. Udfyld formularen nederst på siden, hvis du er interesseret i at blive tegnet - eller måske som gave til en ven eller et familiemedlem :)


Mand
Blyant/grafitSiden vil løbende blive fyldt godt op med tegninger. Enjoy!

Bestil gerne en tegning via denne formular. Skriv "tegning" i kommentar-feltet, så ved jeg hvad det drejer sig om :)


Bestil en tegning her...