Den berømte mentor pyt-knapFlere af de mentorer, jeg har været i berøring med, har alle været vilde med den meget berømte autist pyt-knap uden undtagelse


Man kan ikke lære andre mere end hvad man selv har lært via følelser og personlig udvikling. Derfor findes der alt for mange fagfolk såsom mentorer, som overhovedet ikke aner, hvad det hele handler om. Dette gør dem usikker på, om "noget" kan lade sig gøre. Fint med fagbøger, meeen brug dem kun som en ledetråd. Vær' selv klar til at turde kaste dig ud i nyt ved at lytte og være åben. Lad vær' med at tro, at du ved bedre, men stop op og ta' tingene til dig. Og lad så for pokker din komfortzone blive hjemme!

Jeg går ind for at vi lærer os teknikker og mentalisering, så vi kan begå os, men jeg går også stærkt ind for, at vi alle gør os umage over for hinanden! Det bliver langt nemmere at forholde sig til andre mennesker, hvis vi forstår vore medmennesker og samfundet (vi har alle et ansvar!). Men så længe jeg opfører mig ordentligt - og tro mig, det gør jeg, for jeg gør mig umage konstant - så kan jeg ikke se problemet i at undre sig, være trist, vred mm. Unaset hvad jeg føler eller tror på eller ytrer, så er det forkert i forhold til fagfolk på autisme området. Det ødelægger os!