Musik og sang


Der vil komme lidt musik-teori på, hvis det skulle have nogens interesse. Jeg er jo ret vild med teori ;)


Jeg er simpelthen bare vild med at spille guitar :) Jeg er dog også vild med at programmere, skrive, tegne, læse, træne (knap så vild), lave mad og spise det mm., og der er jo ikke tid til det hele.

Jeg startede op hos en guitarlærer, men det var alt for stressende for mig, fordi jeg skulle med det offentlige dertil, samt at han ikke forstod min måde at lære på var anderledes end gennemsnittet. Men han var pissesød!

Jeg springer nemlig rigtig mange mellemled over grundet min høje IQ, samt ser det meste i mønstre, og så er jeg en haj til matematik. Aldrig har jeg kunnet lære nyt i et klasseværelse eller sammen med andre deltagere - også selvom vi taler om en meget lille klasse. Her mister jeg evnen til at forstå, hvad underviseren siger, hvorfor det stresser mig voldsomt, og så er vi lige vidt.

I stedet har jeg endelig tiden til at lære mig selv det, jeg ønsker at lære, for jeg kan lære mig det meste selv er min erfaring. Heldigvis har jeg også fået selvdiciplin efter opbygning af identitet og dermed selvværd. En dag kunne jeg godt tænke mig at prøve en professionel guitarunderviser, men det må blive i fremtiden.

Lige for tiden spiller jeg Mew sange, for jeg er helt og aldeles vild med det band, og har været det siden 2003. Jeg har også været heldig at møde forsangeren Jonas Bjerre, som er en super fin og sympatisk fyr.

Jeg har ingen planer om at bruge min nye viden på guitarområdet til andet end at lære nyt for at udvide min horisont, samt hygge mig med lidt spil for mig selv, eller hvem der nu gider at lytte til det :D