Interesser


Uha alle disse interesse, men jeg har skam også tid til andet :)


Jeg har lært at opbygge rigtig mange interesser på Center For Artisme. Tidligere var mine interesser druk og til dels stoffer i mine unge dage samt hurtigløbende mænd.

I dag er jeg interesseret i programmering, at skrive prosadigte og fagligt, læse fagligt, kæmpe mod uretfærdighed, ulighed og for at vi skal lære at være mere nærværende samt opføre os ordentligt. Vi er ikke alle ens; nogle er mørke i huden, nogle er godt begavet/lavt begavet, nogle kan lide hvidkål og andre er til bøffer, nogle er musikere og andre er inden for rengøringsbranchen eller noget helt tredje. Vi er alle lige meget værd, uanset om vi er mand eller kvinde, og vi kunne alle blive bedre til at lytte til vore medmennesker.

Ellers er jeg til sund og vegetarisk madlavning uden gluten og laktose, make-up teknikker, tøjstil (hader at købe tøj i fysiske butikker, men elsker at mikse tøjet), mine katte, motion og styrketræning, økologi, psykologi, japansk billedkryds, kryds og tværs, hjemmelavede hudplejeserie, og så er jeg begyndt at tegne portræt-tegninger samt startet til privat guitar-undervisning (er stoppet igen, for det blev for meget for mig).


Katte

Mine katte er uden tvivl det bedste, der er sket mig. Jeg har haft katte stort set hele mit liv på nær lige, da jeg levede sammen med min ex. Anders. Han var ikke særlig vild med katte, men jeg anskaffede mig atter katte, så snart jeg flyttede for mig selv igen.

Katte giver mig ro i systemet, og så har jeg altid selskab nu hvor jeg ofte er alene. Jeg har tidligere haft huskatte, men har for få år siden haft maine coon katte med stamtavle og hele svineriet, men de bliver meget ofte syge, og derfor skal man have pengepungen i orden, når man anskaffer sig sådan en race.

Nu nøjes jeg med to blandingskatte af racen maine coon/norsk skovkat og huskat/norsk skovkat - sidstnævnte ret vild i det. Jeg plejer at sige, at han har ADHD selv om man siger, at alle katte har asperger :)


Strik

Min første hjemmestrikkede 70'er sweater, hvilket jeg har strikket hele tre gange, når de blev gamle og møre. Jeg har lige strikket en i sort og grå nuancer, da den passer bedre til min næsten nye retro brune læderjakke :)

Jeg er vild med at strikke, da det giver mig ro. Tidligere havde jeg en hue fetisch, men nu handler det om islandske sweatre. Jeg er ved at strikke en rigtig en af slagsen til min mor, der købte garnet helt oppe i det nordlige Norge. Ret cool!
Jeg strikkede desuden en islandsk sweater til et lille pige på 2 år. Jeg købte en dejlig sofa med chaiselong af forældrene, de leverede den to mænd stærke, og jeg strikkede en sweater til deres skønne datter samt leverede den kort tid efter (de bor i nærheden af mig). Virkelig dejligt, at man kan hjælpe hinanden!


Strik

En sweater jeg strikkede til min stedfar juleaften 2014, da han fyldte 60 år. Han har aldrig rigtig gået med den, hvorfor jeg opfordrede ham til at give den til en hjemløs. Han ville vist ikke helt skuffe mig, og har derfor valgt at beholde den, men jeg ville hellere at den blev brugt. Nu har jeg simpelthen foræret den til ejeren af Café Intime. Han blev meget glad for den. Jeg havde også foræret min stedfar en islandsk sweater som jeg dog har foræret til en anden, da den ikke blev brugt.


Maleri

Mit næsten første maleri. Det blev aldrig til mere, men jeg har dog malet dette her, som hænger hjemme på min væg af Anders og jeg ved Mont Blanc. det bliver beundret af de fleste.

Jeg lod mig inspirere af den engelske maler Francis Bacon :)


Foto fra Magnus Cederlunds fantastiske bog

Bog om samfundets mindre flatterende side med fotografier af Magnus Cederlund fra Stockholm, men bosat i Danmark. Synes det er vigtigt at få fokus på andre aspekter af livet. Jeg kommer til tider på Café Intime, hvor flere fotos er blevet taget.

Her er plads til alle typer mennesker, hvilket jeg holder rigtig meget af. Folk er meget venlige, og man kan uden problemer få en mere intellektuel samtale, og sågar møde kendte mennesker.

Bogen kan købes via dette link :)